Blog Post Projectes

Projectes
nov.

3

2017

Projectes

Aquest any hem fet un projecte per preparar la festa de la tardor. La mestra de música ens va dir que ballaríem una dansa típica d’algun país. A les classes hem fet un projecte de cada país i hem investigat com viuen la tardor en aquests països.     

Per celebrar la festa de la tardor l’ Anna de música va escollir per cada classe un ball tradicional de diferents països del món per ballar a la festa  de la castanyada.

A cada grup vam fer un projecte relacionat amb el país de la nostra dansa. Hem treballat  per grups investigant les coses que no sabien d’aquell país i després  les compartíem.

Cada grup havia de representar artísticament el seu país i esposar el resultat en una exposició que hem al passadís de l’escola.

Al final tots els grups han fet una representació artística de com es viu la tardor en aquests països.

A Educació Infantil van fer danses típiques de Catalunya i una exposició amb fruits típics de la tardor i la roba de la castanyera.  

Els nens i nenes de  1r han fet  Dinamarca i van fer un mural on van explicar coses típiques d’allà, com el menjar, els balls…  

Els nens i nenes de 2n van fer el Yemen i el van representar- amb un photocall d’un quadre que s’anomena “La venedora de flors”, com la seva dansa.  

Els nens i nenes de 3r han fet un projecte de França. Han fet un mural amb la bandera  del país i també surten coses interessants i curiositats de França.  

Els de 4t hem fet un projecte de Canadà. Cada classe ha fet un projecte diferent del país. Els de 4t A hem fet un diorama amb la fauna i la flora de Canadà. Els de 4t B hem fet un mural amb un auró que és l’arbre típic de Canadà i la fulla és la surt a la bandera. D’aquest arbre fan un xarop d’auró i també hem explicat coses del menjar.  

Van retallar les lletres d’Israel i les vam decorar fent un collage. De les lletres penjaven cartolines amb informació del país.

Els de 6è van fet una maqueta representant una plaça de Sèrbia amb les coses típiques del país relacionades amb el menjar, l’arquitectura, tradicions…  

Ens ha agradat molt treballar en grup perquè treballes amb els teus amics però a alguns  els hi agrada treballar individualment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *