Blog Post VISITEM ELS INSTITUTS DE RIBES

VISITEM ELS INSTITUTS DE RIBES
febr.

18

2015

VISITEM ELS INSTITUTS DE RIBES

Els alumnes de 6è visitem els instituts de Sant Pere de Ribes.

En arribar a Can Puig el director ens fa de guia per l’institut per veure totes les instal•lacions. La primera aula en visitar és la de música on l’especialista de l’àrea, després d’ensenyar-nos algunes guitarres, ens explica que molts dels instruments que tenen són donacions d’ex-alumnes.

Durant la visita veiem algunes de les classes com: Plàstica, Tecnologia i Robòtica, Francès, Alemany…, i, per últim, arribem a la Sala d’actes on comença el nostre torn de preguntes al director.

2 1

Una de les coses que més ens va sorprendre és el projecte que fan de “Simulador d’empreses”; així com, veure les màquines que construeixen; i per suposat, la fotocopiadora en 3D.

3

En acabar anem a peu a l’institut Montgròs, i, tot i estar bastant lluny, ens dóna temps a menjar-nos els entrepans de truita i botifarra d’ou, ja que és Dijous Gras.

A l’institut Montgròs ens espera la directora i quatre ex-alumnes de la nostra escola per fer-nos de guia durant el recorregut. En visitar les aules ens anem retrobant amb alguns dels nostres ex-companys. La visita, aquesta vegada, va acabar al gimnàs on començà el nostre torn de preguntes i dubtes.

55 44

En explicar com treballen, la directora ens informa que l’any vinent potser haurem de portar “tablets” en comptes d’ordinadors.

Ens sorprèn molt que fan alguns treballs amb mòbils i que durant l’estona d’esbarjo poden triar entre diferents activitats: ràdio, bitllets, “Futbolín”… També, ens agrada molt el missatge de motivació que hi ha pujant les escales cap al primer pis.

66

Anar a conèixer els instituts ha estat una experiència fantàstica i recomanem que es continuï fent els propers anys.

     
  1. Com a mare d’ una nena de sisè m’ ha semblat una bonissima idea aquesta sortida. Per a ells crec que ha estat molt interessant, ja que tot això de l’ institut és un altre món per els nens. La meva filla va venir super contenta i amb les dubtes que hi tenia ressolts.Animu a l’ escola a fer-ho cada any!!!

  2. Susanna Soler Says:
    febrer 18, 2015 at 6:06 pm

    Ens va agradar molt que vinguéssiu a visitar el nostre institut Montgròs. I sobretot els vostres somriures i preguntes. Molta sort a totes i tots i recordeu! estudiar molt aquests mesos que falten!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *