Blog Post EL CALENDARI D’ADVENT A CICLE INICIAL

EL CALENDARI D’ADVENT A CICLE INICIAL
Des

2

2016

EL CALENDARI D’ADVENT A CICLE INICIAL

A Cicle Inicial cada mes treballem el calendari. Repartim un calendari mensual a cada nen i nena i allà anotem les dades més significatives del mes, la qual cosa ens serveix per organitzar-nos, veure el pas del temps, comptar els dies que falten per a una data senyalada…

Hem començat desembre i és un mes molt especial per nosaltres, amb moltes activitats, dies festius i les més que esperades vacances. És per això que hem preparat, a banda del calendari habitual, un de ben especial que ens ajudarà a portar el compte enrere de tots els esdeveniments, el CALENDARI D’ADVENT.

Per fer aquest calendari, en primer lloc i de manera conjunta, vam construir un arbre amb tubs de cartró i pals. Després, cada infant va el·laborar la seva bola per l’arbre decorant una anella de plàstic amb tovallons nadalencs.

Cada dia, mitjançant un sorteig, s’escull un nen/a de cada classe (1r, 2nA i 2nB) i aquest és l’encarregat d’agafar la bola que ha realitzat i mirar a dintre, on hi ha una petita sorpresa que cal resoldre correctament. Una vegada resolt, es penja la bola a l’arbre per tal de decorar l’escala. És molt divertit! Tots gaudim molt d’aquesta activitat!

1 2 3 4 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *