Blog Post CURSA D’ORIENTACIÓ

CURSA D’ORIENTACIÓ
març

26

2019

CURSA D’ORIENTACIÓ

Com ja us vam comentar en un altre article, els Vidriols i els Ratpenats vam sortir de l’escola per observar la flora del nostre entorn, el Garraf. Tot just hem acabat aquest Pla de Treball i gràcies a les observacions, recull de mostres i articles que hem llegit hem pogut descobrir un munt de coses.

Les mostres recollides al bosc ens han ajudat a classificar els tipus de fulles. Tot llegint l’article, “Memòria del mapa de patrimoni cultural i natural d’Olivella. (El Garraf)” de Tríades, serveis culturals 2017, hem après quins són els arbres, arbustos i plantes autòctones de la nostra comarca.

Amb altres lectures hem descobert com es reprodueixen i s’alimenten les plantes. I per acabar-ho d’entendre hem plantat llavors de llenties tot aplicant variables i seguint el mètode científic: elaboració d’hipòtesis, observació, enregistrament i conclusions. Cal dir que no hem estat massa al cas i que alguna de les plantes se’ns ha mort.

 

Des de l’àrea d’anglès hem après les parts de la planta i el procés de la fotosíntesi. I per acabar, a l’hora d’educació física hem fet una cursa d’orientació per posar a prova els nostres coneixements.

Ui! Ens oblidàvem, el primer que vam aprendre va ser a fer fotos i a descarregar-les a l’ordinador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *