Blog Post ENGLISH CORNERS

ENGLISH CORNERS
nov.

23

2018

ENGLISH CORNERS

Els nens i nenes de Mitjans,  seguint la línia d’escola, treballen la llengua anglesa a partir dels racons. S’han  organitzat tasques per tal de realitzar diferents activitats de manera simultània. L’alumnat s’organitza i es planifica segons el racó assignat. Cada alumne pot treballar al seu ritme i utilitzant diferents tipus de materials i recursos en llengua anglesa.

A continuació es mostren alguns dels racons treballats fins ara a mitjans.

ENGLISH GAMES CORNER

A partir del joc i de diferents materials manipulatius, els infantss treballen vocabulari i expressions en llengua anglesa de manera autònoma.  Relacionen, juguen i descobreixen nous conceptes de temàtiques i tipologies diverses.

MONTHS OF THE YEAR CORNER

En aquest racó es treballen els mesos de l’any en anglès i es presta una atenció especial a deletrejar-los correctament. S’utilitzen models i diferents materials per a la seva resolució.

VERY BUSY SPIDER ARTS AND CRAFTS CORNER

A partir de un conte treballat a l’aula es realitza una manualitat amb les característiques de la història per donar més representativitat i comprensió al conte.

ROLL THE DICE CORNER

Es pretén fomentar la coneixença dels nombres en anglès a partir del joc amb els daus i la representació dels mateixos.

DRAW A FACE CORNER

És un dels racons en els quals s’introdueix el procés d’escriptura en llengua anglesa. Els alumnes aprenen a escriure estructures bàsiques a partir d’allò que han dibuixat i utilitzant diferents recursos com a model.

SEA ANIMALS CORNER

A partir d’imatges reals, els alumnes han de relacionar les fotografies amb els noms dels diferents animals. Aquests racons tenen diferents nivells de dificultat, de manera que els alumnes poden anar avançant al seu ritme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *