Blog Post FORMAR-SE PER CRÉIXER

FORMAR-SE PER CRÉIXER
oct.

5

2018

FORMAR-SE PER CRÉIXER

Comença un nou curs ple de reptes i il·lusions, amb les piles carregades i amb ganes de seguir construint i millorant la nostra escola, l’escola de tots.

Per aconseguir tot això és important que tota la comunitat educativa treballi conjuntament i també és necessari que els i les mestres se segueixin formant per anar millorant la línia pedagògica a seguir.

El claustre de l’escola el Morsell  cada any gaudeix d’una formació al centre i aquest curs l’estan fent sobre l’avaluació. Aquest tema té present molts aspectes de l’educació ja que la manera d’avaluar condiciona la manera de fer, de pensar propostes, de mirar l’infant… Es treballa l’avaluació des d’una vessant àmplia on es té en compte tant l’alumnat com l’actuació docent, i on, al mateix temps, es tenen presents l’autoavaluació (avaluació d’un mateix) i la coavaluació (avaluació entre iguals).

Els i les mestres de la nostra escola treballen per aconseguir una avaluació que no jutja, una avaluació que acompanya i que necessita compartir aquesta mirada amb les famílies.

                     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *