Blog Post GOTS MUSICALS

GOTS MUSICALS
Gen

12

2018

GOTS MUSICALS

Des de l’aula de música us volem presentar la nostra nova joguina, els gots musicals. Amb ells estem descobrint, aprenent, relacionant i sentint el ritme, la melodia, la percussió corporal o l’harmonia.

Els alumnes de tercer hem sentit la pulsació amb els gots i hem jugat amb la cançó “La Tardor que jo conec” de Dàmaris Gelabert afegint moviments o eliminant síl·labes de paraules, depenent del color del got.

Amb els alumnes de quart hem treballat la corxera sola, amb grups de 4 van compondre els seus propis ritmes.

Els alumnes de 6è hem creat obstinats rítmics de quatre pulsacions per interpretar-los amb percussió corporal. També hem dut a terme el nostre propi concert. Amb diferents instruments, 4 gots i una mica d’improvisació, hem creat un obstinat rítmic de quatre pulsacions i l’hem interpretat per experimentar l’harmonia seguint les indicacions dels gots.

   

Sense cap dubte l’activitat preferida és fer una roda de gots musicals. Asseguts a terra o a la taula comencem l’activitat sentint la pulsació de la música per agafar el got en la quarta i passar-lo a la primera. A poc a poc anem augmentant la dificultat i complicant els ritmes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *