Blog Post LA MÀGIA DE FER UN REGAL

LA MÀGIA DE FER UN REGAL
maig

11

2015

LA MÀGIA DE FER UN REGAL

Tots els grups de l’escola s’han preparat un regal a entregar a un altre grup durant la setmana de Sant Jordi i la posterior.

A la classe de 1rA, els investigadors i les investigadores de la natura, els hi va tocar preparar una sorpresa als nens i nenes de 3rA, uns altres investigadors. Quina casualitat i quina il•lusió!

Els nens i nenes de 1r ho van viure amb molta emoció, i gairebé van oblidar que ells també serien sorpresos per una altra classe durant aquells dies. Així que el dia que van arribar els de P3A amb un regalet per a ells i elles es vam quedar bocabadats!

Després de gaudir d’aquest moment, encara calia seguir amb l’objectiu de sorprendre els de 3r i es van posar per feina. Van elaborar uns cartells molt rústics, pintant de color blanc un rectangle de cartró, i elaborant els noms de cada nen i nena amb elements de la natura que van recollir prèviament com ara pedretes, llavors, herbes, flors… Van quedar fantàstics!

foto1reduida

Ara només els hi quedava pensar com els hi farien arribar aquest detall. Com que ells son la classe dels Investigadors, van pensar que s’ho havien de guanyar a base de fer honor al seu nom.

Van preparar un joc de pistes que havien d’anar resolent i que els portaria al seu regalet, que es trobaria al Camp de Tir. Allà es van amagar els de 1r, amb el regal preparat, a l’espera de que en breu arribessin els de 3r a desvetllar el misteri i la seva petita investigació.

foto2reduida

Un cop tot desemmascarat, van estar jugant tots plegats a l’esplanada, acabant de compartir el que havia estat una tarda plena d’emocions.

Tots coincidien en el mateix: “Què bonic és fer regals i sorprendre els altres”.

foto3reduida

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *