Blog Post L’educació pel canvi climàtic: Educar sobre el clima o educar pel canvi?

L’educació pel canvi climàtic: Educar sobre el clima o educar pel canvi?
jul.

12

2019

L’educació pel canvi climàtic: Educar sobre el clima o educar pel canvi?

Pablo Ángel Meira

Tres dies d’intercanvi d’experiències docents, de reflexió i de treball en xarxa per tal impulsar la innovació i l’educació ambiental als centres educatius. Projectes com “Bahia de Plata” de la Red Andaluza de Ecoescuelas és un exemple de responsabilitat i consciència mediambiental amb la participació de tota la comunitat educativa.

A l’IES Llibertas de (Torrevieja, Alacant) l’alumnat es compromet a transmetre les bones pràctiques ambientals per afavorir la conservació de l’espècie del Corriol Camanegre i la de tots els essers vius que viuen al mateix hàbitat.

#AyudaCharlie

La nostra escola convidada en aquesta trobada juntament amb altres centres i tècnics mediambientals que integren la XESC (Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya) participa en aquesta trobada  i  hi presenta l’Ecoespai com a estratègia metodologia interdisciplinària on a partir de l’observació i experimentació directa es comparteixen descobriments i s’afavoreixen actituds responsables y respectuoses amb el medi natural.

  ecoespai

V SIMPOSIO DE DOCENTES DE ESenRED Retos Educativos ante el Cambio Climático en las Redes de Escuelas Hacia la Sostenibilidad 1,2 y 3 DE JULIO DE 2019 – CENEAM (VALSAÍN, SEGOVIA) https://esenred.blogspot.com/ https://youtu.be/AtP39C9aq9w

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *