Blog Post LA MASIA D’EN CABANYES: “BOSQUET, ART I CULTURA”

LA MASIA D’EN CABANYES: “BOSQUET, ART I CULTURA”
Nov

24

2017

LA MASIA D’EN CABANYES: “BOSQUET, ART I CULTURA”

A Vilanova i la Geltrú hi ha ubicada una masia amb més de 200 anys d’història que ens acosta al Romanticisme i al moment històric en què es produeix. El llegat de la família Cabanyes està conservat pràcticament intacte i mostra l’escenari on es va desenvolupar la vida d’una família benestant en aquella època. Aquesta visita permet descobrir la vida d’aquesta família emblemàtica de Vilanova i la Geltrú, a què dedicaven el temps de lleure, com eren les seves estances i permet trobar moltes diferències entre viure al Segle XIX i l’època actual.

Els nens i nenes de 2n van poder gaudir d’aquest espai, de la mà de la guia que anava explicant curiositats i informació rellevant. A més, també van gaudir d’un entorn natural privilegiat, tot descobrint el jardí romàntic, el bosc i la zona de pícnic, on també van passar una bona estona.

    

D’aquesta visita han sorgit dubtes i curiositats que entre tots i totes volen indagar. D’aquesta manera, la visita només és el començament d’una molt bona experiència que segur els aportarà d’altres igual de riques.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *