Blog Post MILLOREM L’ESCOLA

MILLOREM L’ESCOLA
abr.

21

2016

MILLOREM L’ESCOLA

Aquest curs algunes famílies ens han donat un cop de mà molt important diverses vegades. Amb aquest post, voldríem agrair el suport de pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes…

Una de les feines que van fer va ser per posar l’hort en condicions per poder plantar. Les famílies que van venir van fer una bona feina i ara ja tenim l’hort plantat.

 

participacio families hort (11) També vam demanar famílies que vinguessin a pintar el mur de l’entrada perquè volem fer-lo de nou. Ens van venir a ajudar i ja hem començat a dibuixar el mural.

laia dibuixant

Des de l’escola necessitem la vostra participació i col·laboració per poder tirar endavant projectes i fer una escola millor pels vostres fill i filles.

   
  1. És un plaer poder col.laborar sempre que poguem! Crec que és molt important que els nostres fills i filles vegin que mestres i pares i mares som un equip que treballem junts per la seva educació i que siguem l’exemple perquè ells també siguin col.laboradors, participatius i altruistes!! Compteu amb nosaltres per tot el que calgui!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *