Blog Post SORTIDES AL BOSC PUPUT I GENETA

???????????????????????????????????????????????????
febr.

12

2021

SORTIDES AL BOSC PUPUT I GENETA

La nostra escola es troba situada en un lloc privilegiat, el parc natural del Garraf. Tenim la sort de tenir molt a la vora de l’escola un bosc preciós.

Cada dijous per la tarda anem al bosc el grup de la puput i la geneta. Alguns dies anem a una esplanada molt gran que està situada sota del camp de futbol i d’altres al camí que porta al poble d’Olivella.

Allà podem gaudir del nostre entorn natural. En aquestes sortides a vegades gaudim jugant amb els companys del grup i d’altres aprenem i descobrim la vegetació que ens envolta. En l’última sortida vam haver de buscar a l’esplanada que està un cop hem creat la riera de Begues sota del camp de futbol diferents plantes, arbustos i arbres característics de la zona on es troba l’escola. Vam treballar la lectoescriptura, la taula de doble entrada, compartir sabers entres els companys i sobretot el gaudi per la natura.

Seguirem portant a terme aquestes sortides i de ben segur que en cada una d’elles anirem descobrint els tresors que ens amaguen els boscos d’Olivella, el nostre poble.

Camins, riera, arbres, arbustos, plantes, pedres… i altres tresors fan que les nostres tardes de dijous siguin genials.

         

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *