Blog Post UNS TITELLES ENS PARLEN DEL MEDI AMBIENT

UNS TITELLES ENS PARLEN DEL MEDI AMBIENT
nov.

30

2018

UNS TITELLES ENS PARLEN DEL MEDI AMBIENT

El Divendres passat, 23 de novembre, els nens i nenes de 3r van rebre la visita del Doctor Climàtic, un titella molt savi i simpàtic també.

El Doctor, amb el seu ajudant, els hi van explicar què eren els recursos naturals i quin eren modificats per l’home. Tot seguit, per veure si ho havien entès,  van fer un joc on havien de buscar els materials necessaris per fabricar coses que es  necessiten en el nostre dia  a dia; per exemple: un mòbil, una casa, un cotxe… llavors es van adonar que hi ha materials que són renovables i uns altres que no, que s’acaben.

Després, els hi van explicar la  historia de l’ós polar i de la família Boramar per entendre el canvi climàtic (per culpa de la contaminació, s’escalfa la Terra, per això, el gel es fon; aleshores, el nivell del mar puja i pot inundar illes, cases… i les families s’han de refugiar en un altre lloc).

Per acabar van fer el joc de les 3r (Reduir, Reciclar i Reutilitzar). Havien de classificar diversos materials a la brossa corresponent: groga pel plàstic, blava pel paper i verda pel vidre.

Van aprendre moltes coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *